Eiernoedelsoep met rijstcake
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 154 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Oosters
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- donkere sesamolie
- druivenpitolie
- eiernoedels
- groentebouillon
- knoflook
- koriander
- lente-ui
- maïsolie
- rijstcake
- sesamzaad
- shiitake
- sojasaus
- stevige tofu
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.