Eierbloemsoep met geroosterd brood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 156 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperge met gepocheerd ei en peterseliesabayon

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Warme parmezaannoedels met asperges, prosciutto, kwartelei en truffelschuim

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Japanse omelet

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Misosoep met noedels, shiitakes, spinazie en een eitje

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food