Yoghurtsoep met verse erwten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 159 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Bereidingstijd:
240 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

compressed or impregnated Melon

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Rauwe ham met meloen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Yoghurtsoep met radijs

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Koude yoghurtsoep met noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër