Ingemaakt ei met zongedroogde tomaat en knoflook
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 182 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal / Italiaans
- Gang:
- snack / bijgerecht
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- chilivlokken
- ciderazijn
- ei
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- suiker
- ui
- zongedroogde tomaten
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.