Ingemaakt ei met zongedroogde tomaat en knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 182 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Gang:
snack / bijgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kerstomatensaus

Een recept uit  - 101 ballen

Varkenshaas met basilicum en pecorino

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Watermeloenvariaties

Een recept uit Janneke Vreugdenhil

Portobello's met brioche en gepocheerd ei

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel