Hardgekookte eieren met snelle tomatensaus, basilicum en peterselie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 195 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dressing met munt en bosbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Avondrooddressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dressing met munt en aalbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dressing met munt en bramen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades