Ricotta en courgettetaart met aardappelkorst
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 228 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- quiche / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- basilicum
- courgette
- ei
- eidooier
- halfvolle room
- olijfolie
- pesto
- ricotta
- room
- rozemarijn
- salie
- tomatensaus
- tijm
- zomerpompoen
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.