Gesmoorde artisjokharten met olijven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 260 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnaal, artisjok en jamón

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisbereiding artisjokken

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Artisjokkensalade met tuinbonen, risoni en schilfers pecorino

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Artisjokcarpaccio

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente