Halve geroosterde ui a la crème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 331 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mosselen met safraanroomsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Stuffed Morels

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gratin van schorseneren met tijm, room en oude kaas

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Sinaasappel-chocomelk met tijmroom

Een recept uit delicious. magazine - 2016-02