Appelsaus met nootmuskaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 419 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / fruit / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ciderazijnkristallen, gebakken appel op een laagje kruidkoek

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Crush van lychee, appel en nootmuskaat

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Rijstebrij met nootmuskaat en in cider gebakken appels

delicious. magazine - 2014-02