Porc et palourdes en cocotte | Varkensvlees en venusschelpen met cider en limabonen
★
★
★
★
★
Een recept van Rachel Khoo.
U vindt dit recept op pagina 120 in Mijn Franse keuken .
- Keuken:
- Frans
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- appel
- appelciderazijn
- bladpeterselie
- boter
- bruine basterdsuiker
- droge cider
- groentebouillon
- knoflook
- laurierblad
- tijm
- ui
- varkensschouder
- venusschelp
- witte bonen
- zeezout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.