Velouté de potimarron avec de la crème chantilly, des oignons confits et des grains de potimarron | Fluweelzachte pompoensoep met room, uienconfit en pompoenpitten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 201 in Mijn Franse keuken .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

cauliflower puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Asparagus puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

RIJST met vermicelli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais