Kabeljauw met Boleten en romige champignonsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 22 in Stomen .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa / stomen
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paddenstoelenbouillon

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Gevulde porcini

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gefrituurde porcini

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pilzsoße - Paddenstoelensaus

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer