Fritto misto di mare
★
★
★
★
★
Een recept van C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 88 in De complete keuken van Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- baarsfilet
- bloem
- citroen
- eiwit
- extra vierge-olijfolie
- frituurolie
- garnalen
- gedroogde pepervlokken
- kabeljauwfilet
- knoflook
- lengfilet
- octopus
- olijfolie
- pijlinktvisjes
- sint-jakobsschelp
- verse peterselie
- verse sardines
- witvisfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.