La ribollita
★
★
★
★
★
Een recept van C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 161 in De complete keuken van Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten
- bleekselderij
- borlottibonen
- cannellinibonen
- cavolo nero
- ciabatta
- extra vierge-olijfolie
- kippenbouillon
- knoflook
- olijfolie
- pugliese
- rode wijn
- savooiekool
- tomaten uit blik
- ui
- water
- winterwortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.