Zeeduivel met saffraanrijst - paella de rape con azafrán
★
★
★
★
★
Een recept van P. Tryde en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 166 in Moro .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Gang:
- lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Ingrediënten
- calasparrarijst
- citroen
- groene paprika
- knoflook
- olijfolie
- piquillopepers
- saffraandraadjes
- spaanse ui
- venkelzaad
- verse bladpeterselie
- visbouillon
- witte wijn
- zeeduivelfilet
- zeezout
- zoet gerookt paprikapoeder
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.