Spaanse ui

Spaanse ui wordt beschouwd als ui.

Zoek naar spaanse ui in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met spaanse ui in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste spaanse ui recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient spaanse ui:

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Uiensoep met kaastoastjes

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaas, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, spaanse ui, tijm en witbrood

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Satésaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, kokosmelk, pindakaas, rode ui, spaanse peper, tamarindepasta en thaise vissaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Mango chutney

Ingrediënten:
appelciderazijn, currypoeder, gember, mango, rode ui, sinaasappelsap en spaanse peper

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Ananassalsa

Ingrediënten:
ananas, limoen, munt, rode ui, spaanse peper en wei

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Rendang van kalkoen

Ingrediënten:
asempasta, citroengras, djeroek poeroet, galangawortel, geelwortelblad, gember, kalkoen, knoflook, kurkuma, laurier, sambal oelek, santen, spaanse peper en ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis op Padangse wijze 2 - goelai padang 2

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, makreel, rode spaanse peper, sereh, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kimchisalade

Ingrediënten:
chinese kool, gember, groene spaanse peper, koriander, limoen, radijs, rode spaanse peper, rode ui en sesamolie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pico de gallo

Ingrediënten:
knoflook, korianderblaadjes, limoen, spaanse peper, tomaat en ui

Keuken:
Mexicaans / Zuid Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kokosrijst met kip en basilicum

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, pandanrijst, rode spaanse peper, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Thaise ballen

Ingrediënten:
bacon, gehakt, jeruk purut, knoflook, koriander, peper, spaanse peper, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Chinese kippensoep

Ingrediënten:
einoedels, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, paksoi, zoute sojasaus, spaanse peper en taugé

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Sticky chinese ribs

Ingrediënten:
appelsap, chinees vijfkruidenpoeder, hoisinsaus, honing, lente-ui, olijfolie, radijs, rijstwijnazijn, rode ui, spaanse peper, steranijs, tomatenketchup en varkensribstuk

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese eiermie in sojabouillon

Ingrediënten:
cayennepeper, chilivlokken, eiermie, ketchup, lente ui, pinda, sojasaus, spaanse peper en tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met petehbonen - toemis oedang peteh

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, goela djawa, groene spaanse peper, knoflook, laos, noorse garnalen, peper, petehbonen, rode spaanse peper, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal serdadoe

Ingrediënten:
arachideolie, rode spaanse peper, trassi, ui en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / schaal- en schelpdieren