Zaagbaars met doperwten en saffraan - mero en amarillo

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 184 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Tapenade van doperwten en groene olijven

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Groene bonenstamp met munt

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Zeekat met doperwten - seppie ai piselli

Een recept uit  - De Zilveren Lepel