Zaagbaars

Zaagbaars wordt beschouwd als baars.

Zoek naar zaagbaars in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zaagbaars in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zaagbaars recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zaagbaars:

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Zaagbaars met doperwten en saffraan - mero en amarillo

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, witte boterham, witte wijn, zaagbaars, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

In zout gebakken vis

Ingrediënten:
allioli, citroen, grof zout, tarpoen, tijm, venkelknol, vis, zaagbaars en zeebaars

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vis in zure room

Ingrediënten:
baars, boter, citroensap, heilbot, kabeljauw, peper, plantaardige olie, schelvis, snoek, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Koude forel in sinaasappelmarinade

Ingrediënten:
baars, bloem, citroensap, forel, italiaanse vermout, olijfolie, peterselie, sinaasappelpartjes, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kerstvis met rode en groene saus

Ingrediënten:
aardappel, baars, biet, boter, mosterd, olijfolie, peper, rog, slagroom, tarbot, truffelaardappel, visbouillon, visfilet, winterpostelein, zoete aardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis