Visstoofpot met paprika, amandelen en saffraan - romesco de peix
★
★
★
★
★
Een recept van P. Tryde en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 194 in Moro .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans / Catalaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis
Ingrediënten
- amandelen
- knoflook
- laurierblaadje
- olijfolie
- pruimtomaten uit blik
- rode paprika
- saffraandraadjes
- spaanse ui
- venusschelp
- verse rozemarijn
- visbouillon
- witte wijn
- zeeduivel
- zeezout
- zoet gerookt paprikapoeder
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.