Langzaam gebraden lamsvlees met artisjokken en munt - cordero con alcachofas y hierbabuena

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 207 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cotelettes à la Parisienne Escoffier

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

Gefrituurde aardappelen & artisjokbodems

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09