Xi hu cu yu - Karper in azijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Ken Hom.
U vindt dit recept op pagina 131 in Smaak van china .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- arachideolie
- donkere sojasaus
- droge sherry
- forel
- gember
- karper
- kippenbouillon
- lente-ui
- lichte sojasaus
- maïsmeel
- meerval
- rijstwijn
- suiker
- water
- zout
- zwarte rijstazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.