Qiguo ji - Gestoomde yunnan-kip

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 179 in Smaak van china .

Keuken:
Chinees
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ban doufu - Tofusalade

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Xiami baicai - Kool met gedroogde garnaal

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Dimsum met eend

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Guoqiao mixian - Rijstnoedels "over de brug"

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china