Proeverij van Speenvarken, confit van poot en -schouder

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 155 in Sous vide .

Soort:
vlees / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gekruide lamsworst - merguez

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Varkens- en lamspakketjes

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Varkenslever in een net - fegatelli nella rete

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegrild orgaanvlees - kokkoretsi

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis