Proeverij van Speenvarken, confit van poot en -schouder
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 155 in Sous vide .
- Soort:
- vlees / sous-vide
Ingrediënten
- boter
- darmvlies
- jeneverbes
- knoflook
- koolzaadolie
- korianderzaad
- laurier
- peperkorrels
- reuzel
- rozemarijn
- speenvarkenpoten
- speenvarken, schouder
- tijm
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.