Bagna cauda
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 160 in Sous vide .
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten
- gezouten ansjovis
- boter
- citroenzest
- kalfsfond
- knoflook
- knoflook
- koolzaadolie
- lamsfond
- meyer citroen
- olijfolie
- bladpeterselie
- sherryazijn
- sjalot
- rode wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.