Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers
★
★
★
★
★
Een recept van Jozef Youssef.
U vindt dit recept op pagina 110 in Moleculair koken .
- Gang:
- diner / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- bladgelatine
- chilipeper
- citroensap
- krabconsommé
- mango
- mayonaise
- slagroom
- tabasco
- water
- waterkers
- wit krabvlees
- worcestershiresaus
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.