Gebakken sint jakobsmossel met schuim van hete bliksem, kleine paddenstoeltjes en creme van dubbelgoud met vleesjus
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 139 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- basisjus
- bieslook
- dubbelgoud mousseline
- gelatine
- geslagen room
- katenspek
- schuim van hete bliksem
- shimei paddenstoelen
- sint-jakobsschelp
- sjalot
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.