Crème de volaille au foie gras d'oie - Romige kippensoep met ganzenlever

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ganzenlever of kalfslever met warme appel

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Turbot à la vapeur au foie d'oie - Gestoomde tarbot met ganzenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Ganzenlever-canapé

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Ris de veau sauté et foie gras d'oie au porto - Gebakken kalfszwezerik en ganzenlever met portsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan