Ris de veau - Geblancheerde of gepocheerde kalfszwezerik

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 135 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marbré de volaille et ris de veau au foie gras d'oie - Terrine van kip, kalfszwezerik en ganzenlever

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Gebakken zwezeriken met tomaten en doperwten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Fijn gedecoreerde medaillons nr 3

Een recept uit Schonherr - Koude keuken