Crostini met gestoofde artisjokken

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 20 in Tajine .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geroosterde forel met artisjokken, amandelen, paneermeel en munt

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Tournedos en chateaubriand Henri VI

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Kip met pesto en gegrilde en gemarineerde groenten

Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Californische antopasti

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika