Tournedos en chateaubriand Henri VI

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 102 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
barbecue/grill / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tournedos Henri IV - Haasbiefstuk met artisjokbodems en bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Variaties op gepocheerde eieren met champignons en Bearnaisesaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gepocheerde eieren met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Oeufs sur canapés / Oefs en croustade - Gepocheerde eieren op canapés, artisjokbodems, champignonhoedjes of taartbodempjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken