Rundvleestajine met chinese specerijen en pastinaak
★
★
★
★
★
Een recept van Kim MacLean.
U vindt dit recept op pagina 38 in Tajine .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- tajine / rundvlees
Ingrediënten
- anijsster
- bouillon
- gemberwortel
- kaneelstokje
- ketjap
- knoflook
- lente-ui
- lichtbruine basterdsuiker
- palmsuiker
- pastinaak
- peper
- plantaardige olie
- runderriblappen
- sinaasappelschil
- szechuanpeperkorrels
- verse koriander
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.