Mosselen in een dilledeegjasje met rode taratorsaus
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 218 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
Ingrediënten
- bier
- bleekselderij
- citroen
- dille
- ijsblokjes
- knoflook
- laurier
- milde rode chilipeper
- mosselen
- olijfolie
- plantaardige olie
- rode taratorsaus
- tarwebloem
- tijm
- ui
- witte wijn
- zelfrijzend bakmeel
- zuiverginszout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.