L. Malouf

We hebben 3 boeken van L. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van L. Malouf

Recepten van L. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Allerdaagse orzopilav

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, langkorrelige rijst, olijfolie, orzo en turks brood

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozen met dikke roomvulling

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, kaneelstokje, kardemompeul, kaymak, kristalsuiker, pekmez, pistaches en water

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde wijnbladeren op Istanbulse manier

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, krenten, olijfolie, pijnboompitten, piment, trostomaat en ui

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Yoghurt-honingijs

Ingrediënten:
crème fraîche, glucose, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, limoensap, slagroom en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Schaaldierenmanti - Turkse ravioli in krabbouillon met saffraan

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, dille, ei, garnalen, gedroogde munt, groene chilipeper, honing, krabbouillon, krabvlees, mantideeg, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, scherp paprikapoeder, turks brood en wontonvelletjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Mosselpilaki

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, dille, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree, trostomaat, ui en wortel

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Schaapherdersspinazie

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, knoflook, kortkorrelige rijst, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder, spinazie, tomatenpuree, ui en water

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Konijnkebabs in slabladeren

Ingrediënten:
botersla, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, konijnenpoot, luchtige fetadipsaus, olijfolie, scherp paprikapoeder, trostomaat en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Drinken / cocktails uit Turquoise:

Hazelnootmartini

Ingrediënten:
frangelico-likeur, geconfijte chilipepers, kaneelsiroop, limoensap en peperwodka

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Pittige kisirsalade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bosuien, citroensap, fijne bulgur, granaatappelsiroop, groene chilipeper, munt, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, tomatenpuree, trostomaten en water

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:

Garnalen en haloumi in een kleipot

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenschil, haloumi, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pekmez, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, saffraandraadjes, tijgertomaten en trostomaten

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor gevogelte

Ingrediënten:
gemalen piment, gemalen zwarte peper, kaneel, scherp paprikapoeder en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaat-granaatappeldressing

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Circassiaanse kip met walnotensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, kipfilet, korianderblaadjes, laurier, milde rode chilipeper, tijm, ui, walnotenolie, walnotensaus, witte peperkorrels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Walnotensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, kippenbouillon, mild paprikapoeder, oud zuurdesembrood, rode ui, scherp paprikapoeder en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van L. Malouf