Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter
- Ingrediënten:
- kippenlevers, miniprei, olijfolie, ontbeende kwartel, pastirma en pittige amandelboter
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 3 boeken van L. Malouf waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. Malouf? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Drinken / cocktails uit Turquoise: