G. Malouf

We hebben 3 boeken van G. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van G. Malouf

Recepten van G. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Vissoep met venkel en raki

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnalen, kikkererwten, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, prei, raki, rode chilipepers, rode mul, specerijenmix voor zeevruchten, tomaten, ui en venkel

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor lamsvlees

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder, nootmuskaat en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Haremnavels met sinaasappelsiroop

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoot, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, sinaasappelsiroop en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Lavoshcrackers

Ingrediënten:
boter, dillezaad, ei, karwijzaad, kristalsuiker, maanzaad, melk, sesamzaad en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met lamsvlees

Ingrediënten:
bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaat-granaatappeldressing

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Gerookte auberginepuree

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, griekse yoghurt, knoflook, munt en olijfolie

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde wijnbladeren op Istanbulse manier

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, krenten, olijfolie, pijnboompitten, piment, trostomaat en ui

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
amardinevellen, ei, honing, kardemompeul, kristalsuiker, praliné van walnoten, sherry, slagroom, vanille-extract en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Cacik

Ingrediënten:
citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, komkommer en munt

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zurekersensorbet

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, gedroogde zure kersen, kristalsuiker, vloeibare glucose en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Gepaneerde lamstong met amandeltarator

Ingrediënten:
amandeltarator, bleekselderij, broodkruim, citroen, knoflook, lamstong, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pekelzout, prei, sesamzaad, tarwebloem, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Caesardressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van G. Malouf