G. Malouf

We hebben 3 boeken van G. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van G. Malouf

Recepten van G. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Haydari

Ingrediënten:
dille, groene chilipeper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, yoghurt en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Vissoep met venkel en raki

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnalen, kikkererwten, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, prei, raki, rode chilipepers, rode mul, specerijenmix voor zeevruchten, tomaten, ui en venkel

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Frangelico-siroop

Ingrediënten:
citroensap, frangelico-likeur, honing, kaneelstokje, kardemonpeulen, kristalsuiker en water

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:

Garnalen en haloumi in een kleipot

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenschil, haloumi, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pekmez, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, saffraandraadjes, tijgertomaten en trostomaten

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Pittige leverkebabs met ui- en sumaksalade

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijn, lamslever, olijfolie, platbrood, salade van ui en sumak, scherpe turkse rode chilipeperpasta, scherp paprikapoeder en sumak

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Lamszwezerik met komijn, chilipeper en sumak

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijn, gemalen sumak, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamszwezerik, melk, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, scherp paprikapoeder, ui en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek met lamsvlees

Ingrediënten:
bladpeterselie, eidooier, knoflook, lamsgehakt, melk, olijfolie, rode ui, specerijen voor lamsvlees en yoghurtdeeg

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Drinken / cocktails uit Turquoise:

Mandarijndroom

Ingrediënten:
ijsblokjes, mandarijnsap, munt, oranjebloesemwater en tanqueray london droge gin

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Gestoofd lamsvlees met kweeperen

Ingrediënten:
bladpeterselie, gemalen piment, granaatappelsiroop, kaneel, kruidnagel, kweeperen, lamsschouderkarbonade, milde turkse rode chilipeperpasta, olijfolie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Drinken / cocktails uit Turquoise:

Hazelnootmartini

Ingrediënten:
frangelico-likeur, geconfijte chilipepers, kaneelsiroop, limoensap en peperwodka

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Schaapherdersspinazie

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, knoflook, kortkorrelige rijst, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder, spinazie, tomatenpuree, ui en water

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Turks pizzadeeg

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, griekse yoghurt, olijfolie en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Babysnapper met een amandel-sumakkorstje uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, gedroogd broodkruim, gedroogde oregano, gele puntpaprika, gemalen sumak, knoflook, olijfolie, rode ui, sesamzaad, sinaasappelrasp, snapper, tijm en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van G. Malouf