G. Malouf

We hebben 3 boeken van G. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van G. Malouf

Recepten van G. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:

Garnalen en haloumi in een kleipot

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenschil, haloumi, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pekmez, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, saffraandraadjes, tijgertomaten en trostomaten

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zachte simit

Ingrediënten:
boter, durum tarwemeel, ei, gedroogde gist, gemalen mahleb, kristalsuiker, sesamzaad en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Turks pizzadeeg

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, griekse yoghurt, olijfolie en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Haydari

Ingrediënten:
dille, groene chilipeper, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, yoghurt en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaten-chilipeperdressing

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode chilipeper, trostomaten en walnootolie

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Taramasalata

Ingrediënten:
citroensap, harderkuit, kabeljauwkuit, knoflook, olijfolie, water en witbrood

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor köfte

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:

Pide broodjes met kaas, ei en ui

Ingrediënten:
ei, eidooier, gedroogde munt, gemalen sumak, haloumi, melk, mozzarella, olijfolie, pidedeeg en sjalot

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Bulgurpilav met artisjokken, zuurbessen en gefrituurde mosselen

Ingrediënten:
artisjokken, bier, dille, gedroogde munt, grove bulgur, ijsklontjes, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalotje, tarwebloem, trostomaat, zelfrijzend bakmeel, zuiverginszout en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Alle recepten van G. Malouf