G. Malouf

We hebben 3 boeken van G. Malouf waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van G. Malouf? Registreren is gratis!

Boeken van G. Malouf

Recepten van G. Malouf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Babysnapper met een amandel-sumakkorstje uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, gedroogd broodkruim, gedroogde oregano, gele puntpaprika, gemalen sumak, knoflook, olijfolie, rode ui, sesamzaad, sinaasappelrasp, snapper, tijm en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Içli köfte

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne bulgur, ijsblokjes, kaneel, lamsbout, lamsschouder, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, piment, pistachenoten, plantaardige olie, platbrood, rode ui, scherp paprikapoeder, specerijenmix voor lamsvlees en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor köfte

Ingrediënten:
gedroogde munt, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, mild paprikapoeder en scherp paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Gedroogdevruchtencompote

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde abrikozen, gedroogde wilde vijgen, kaneelstokje, kardemompeul, krenten, kristalsuiker, kruidnoten, sinaasappelschil, water en zuurbessen

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomaat-granaatappeldressing

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Geraspte knolselderijsalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, champagneazijn, feta, gedroogde munt, gele puntpaprika, knoflook, knolselderij, munt, olijfolie, rode chilipeper, rode ui en witlof

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pistachenoten-halva-ijs

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kristalsuiker, pistachehalva, pistachenoten, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
amardinevellen, ei, honing, kardemompeul, kristalsuiker, praliné van walnoten, sherry, slagroom, vanille-extract en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zoete ingelegde knoflook

Ingrediënten:
honing, knoflook, korianderzaad, krenten, water, witte peperkorrels en witte wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
inmaak
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:

Garnalen en haloumi in een kleipot

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenschil, haloumi, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, olijfolie, pekmez, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode ui, saffraandraadjes, tijgertomaten en trostomaten

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zachte simit

Ingrediënten:
boter, durum tarwemeel, ei, gedroogde gist, gemalen mahleb, kristalsuiker, sesamzaad en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Vissoep met venkel en raki

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnalen, kikkererwten, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, prei, raki, rode chilipepers, rode mul, specerijenmix voor zeevruchten, tomaten, ui en venkel

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Abrikozen met dikke roomvulling

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, kaneelstokje, kardemompeul, kaymak, kristalsuiker, pekmez, pistaches en water

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Turkse lepelsalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde munt, granaatappelpitten, granaatappelsiroop, komkommer, olijfolie, rode chilipeper, rode puntpaprika, rode wijnazijn, sjalot, trostomaat en turkse chilipeperpasta

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:

Mosselen in een dilledeegjasje met rode taratorsaus

Ingrediënten:
bier, bleekselderij, citroen, dille, ijsblokjes, knoflook, laurier, milde rode chilipeper, mosselen, olijfolie, plantaardige olie, rode taratorsaus, tarwebloem, tijm, ui, witte wijn, zelfrijzend bakmeel en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Alle recepten van G. Malouf