Terug naar De kunst van het moleculair koken.
De kunst van het moleculair koken recepten
Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard
Overzicht van alle recepten
- Ingrediënten:
- aardbeien, basilicum, ciderazijn, madeleines, olijfolie, pijnboompitten, tafelsuiker en zoete cider
- Ingrediënten:
- amaretto, cacao, calciumzout, ei, espressokoffie, fijne tafelsuiker, lange vingers, mascarpone, natriumalginaat, sinaasappelmarmelade en water
- Ingrediënten:
- appelsap, bladgelatine, earl grey theezakjes, fijne tafelsuiker, biet en water
- Ingrediënten:
- agar-agar, chocolade-karamelreep van carambar, slagroom, water en zout
- Soort:
- broodbeleg
- Ingrediënten:
- gemalen komijn, honing, mosterd, olijfolie en sinaasappelsap
- Soort:
- saus/dressing/jus
- Ingrediënten:
- eiwit, fijne tafelsuiker, gelatine, lichtblauwe muntsiroop, poedersuiker en pure chocolade
- Soort:
- bonbons
- Ingrediënten:
- agar-agar, ananassap, fijne rietsuiker, kokosmelk, rum en tafelsuiker
- Soort:
- bonbons
- Ingrediënten:
- algin, calciumzout, fijne tafelsuiker, frambozencoulis, lycheesap, ricotta van schapenmelk en rozenwater
- Ingrediënten:
- calciumarm water, citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, natriumalginaat en olijfolie
- Ingrediënten:
- nutella, pralines, roomijshoorntje en slagroom
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, groene voedingskleurstof, kokosmelk, olijfolie, wasabipoeder en witte chocolade
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- saus/dressing/jus
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, frambozencoulis, koekjes, lychees en slagroom
- Ingrediënten:
- agar-agar, foie gras, muscat de rivesaltes en pure chocolade
- Ingrediënten:
- aardbeiensap, balsamicoazijn, fijne tafelsuiker, pure chocolade en zonnebloemolie
- Soort:
- saus/dressing/jus
- Ingrediënten:
- agar-agar, appel, ciderazijn, fijne tafelsuiker, gezouten boter, kruidkoek, nootmuskaat, rietsuiker en vanille-essence
- Ingrediënten:
- bouillonblokje, eidooier, gelatine, groene paprika, knoflook, korianderpoeder, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, suiker, tomaten, ui en water
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, kalkarm water, kardemompoeder, mango, natriumalginaat en volle yoghurt
- Ingrediënten:
- calciumzout, frambozenazijn, natriumalginaat, oesters, rietsuikersiroop, rode voedselkleurstof en water
- Ingrediënten:
- chorizo, droge cider, kalkarm water, natriumalginaat en slagroom
- Ingrediënten:
- algin, appelsap, calciumzout, karamelsiroop, water en wodka
- Ingrediënten:
- avocado, balsamicoazijn, bananensap, iota carrageen, rietsuikerstroop, sojasaus, water en zalmfilet
- Ingrediënten:
- avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, halfvolle melk, kiwisap, paranoten, polenta en vloeibare honing
- Ingrediënten:
- bloem, ei, eidooier, gepofte pindas, kipfilet, pastis, wijnazijn en zonnebloemolie
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, gekonfijte eendenbout, iota carrageen, sinaasappelsap en witte wijnazijn
- Ingrediënten:
- agar-agar, camembert, vloeibare honing, water en zonnebloemolie
- Ingrediënten:
- appelsap, boudin noir, eendenlever mi-cuit, eendenvet en sjalot
- Ingrediënten:
- casinobrood, eiwit, martini rosso, roodvintonijn, sesamolie, sesamzaadjes en zonnebloemolie
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, iota carrageen, pure chocolade en rietsuiker
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
- Ingrediënten:
- kahlua, kalkarm water, natriumalginaat, slagroom en wodka
- Ingrediënten:
- curaçao, gedroogde kokos, iota carrageen, kokosmelk en ongezoete gecondenseerde melk