Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Gastronomische eend, draadjes eendenconfit en sinaasappelspaghetti
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, gekonfijte eendenbout, iota carrageen, sinaasappelsap en witte wijnazijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het moleculair koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken: