Sukiyaki & co, rauwe zalm met sojagelei, avocado met balamico-banaangelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in De kunst van het moleculair koken .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mais- avocadosalade met rucola

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Salade met aardbeien 2

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Zalmhaasje met avocado

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Tosti met avocado, tomaat, spinazie en gerookte kip

Een recept uit