Chakchouka, gegeleerde dooiermousse met ratatouille

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 24 in De kunst van het moleculair koken .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kervelsoep, gebonden

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Minestra dayenu - Kippensoep met matses

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kimchi Udong noedels

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Kippesoep, koninginnesoep

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek