Kalfsvlees met tonijn-ansjovissaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 129 in Twaalf .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Côtes de veau Provençale - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes op z'n Provencaals

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Fijn gedecoreerde medaillons nr 15

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Vitello tonnato

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Gesmoord kalfsvlees met olijven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel