Ansjovis met peterselie en olijfolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in Twaalf .

Keuken:
Italiaans
Gang:
snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ansjovisvinaigrette

delicious. magazine - 2009-08

Gegratineerde ansjovis

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Ansjovis, de langste ter wereld

Een recept uit delicious. magazine - 2015-02

Bigoli met ansjovis

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel