Lichtgerookte varkensterrine met een saus van geitenkaas en tijm
★
★
★
★
★
Een recept van Daniela Garavini.
U vindt dit recept op pagina 109 in Varkensvlees .
- Gang:
- diner / voorgerecht
Ingrediënten
- eiwit
- gelatine
- grof zeezout
- lollo bianco
- lollo rosso
- peper
- saus van geitenkaas
- slagroom
- spek
- suiker
- tijmolie
- tomaat
- varkenslende
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.