Gekruide varkensbout met een carpaccio van courgettes en aardappelen met ganzenlever
★
★
★
★
★
Een recept van Daniela Garavini.
U vindt dit recept op pagina 111 in Varkensvlees .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- bieslook
- bloem
- boter
- courgette
- dille
- ei
- fijn zeezout
- ganzenlever
- krulandijvie
- lollo rosso
- maanzaad
- olijfolie
- paneermeel
- paprikasaus
- rozemarijn
- salie
- sesamzaad
- tijm
- varkensbout
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.