We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 1080 recepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1080 recepten
Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, groente, koffieroom, olijfolie, peper, tomatensaus, verse peterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardbei, ananas, bruine rietsuiker, citroensap, eiwit, framboos, kristalsuiker, mango, melk, poedersuiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: fruit / aardappelgerecht
Ingrediënten: aubergine, bloem, courgette, groene paprika, kippenbouillon, olijfolie, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / vegetarisch / groente
Ingrediënten: broodkruim, ei, vleestomaat, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: haasbiefstuk, mosterd, olijfolie, port en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, verse sardientjes, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aardappelmeel, bloem, boter, ei, eiwit, gruyère, melk en zout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gruyère, heekstaart, tomaat, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: aardappel, eierdooier, frituurolie, knoflook, tomatensaus, verse peterselie en zoutevis
Keuken: Spaans / Portugees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: azijn, maïzena, sinaasappelsap, sojasaus, suiker en tomatenpuree
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, buikspek, frankfurters, hamkluif, kruidnagel, olijfolie, savooiekool, ui en wortel
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, dadel, eierdooier, eiwit, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena en melk
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: amandel, boerenbrood, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, piepkuiken, sherryazijn, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, chorizo, ei, gedroogde gist, kipfilet, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika uit pot, ui, varkensfilet, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte
Ingrediënten: boter, ei, spinazie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, olijfolie, sardienen, spinazie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: chorizo, citroen, doperwten, garnalen, groene paprika, knoflook, kortkorrelige rijst, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, water, zeeduivel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Ingrediënten: amandelen, boter, eierdooier, kristalsuiker, lange vingers, oploskoffie, rum en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, boter, eierdooier, kipfilet met vel, kippenbouillontablet, truffel, ui, winterwortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: azijn, hersenen en water
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Toon alle 1180 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789047506157
ISBN10
9047506154
Andere uitgaven
9789002223747