We hebben 1180 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals 1080 recepten , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 1080 recepten
Een greep uit de 1180 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: azijn, citroensap, ei en water
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, olijfolie, prei, zout en zoutevis
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: amontillado sherry, anisette, kip, kruidnagelpoeder, olijfoliedressing, peper, pijnboompitten, serranoham, ui, verse peterselie, zonnebloemolie, zout en zure appel
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: broodkruim, kardoen, knoflook, olijfolie, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: gruyère, heek, olijfolie, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, citroensap, droge witte wijn, ham, komkommer, paddestoelen, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, broodkruim, heekmoot, koffieroom, olijfolie, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, dragon, kalfslever, olijfolie, ui, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, serranoham, snijbiet, venusschelpen en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, ei, madeira, truffel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde erwten, ontbijtspek, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, doperwten, ei, heekmoot, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, kalfsstoofvlees, krenten, melk, olijfolie, prei en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, margarine, slagroom, ui, zout en zoutevisfilet
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bloem, ei, gruyère, melk, paneermeel en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, champignon, citroensap, eieren, margarine, verse kaas, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillonblokje, nootmuskaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eierdooier, kipfilet met vel, kippenbouillontablet, truffel, ui, winterwortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Toon alle 1180 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789047506157
ISBN10
9047506154
Andere uitgaven
9789002223747