Kalfsmedaillons met port, mosterd een peterseliesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 603 in 1080 recepten .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfszwezerik "Ambassador"

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Kalfsmedaillons in papillot

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Tartaar van kalfshaas met piccalilly

Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Luchtige fetadipsaus

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise