Hoe een os een oester vangt
★
★
★
★
★
Een recept van Thea Spierings en M. van Stokkom.
U vindt dit recept op pagina 83 in Carpaccio! .
- Gang:
- voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bouillon
- citroensap
- daikonkers
- maïskiemolie
- notenolie
- oester
- olijfolie
- ossenhaas
- rode paprika
- tuinkers
- visbouillon
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.