Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne gerechten

Een boek van Thea Spierings en M. van Stokkom

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijk egerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Carpaccio!

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Banana split

Ingrediënten:
banaan, pure chocolade, room en vanilleijs

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomatentonijn

Ingrediënten:
citroensap, cognac, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatentapenade, tonijn, waterkers en zongedroogde tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zeekomkommer

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met wittewijnsaus

Ingrediënten:
bietjes, bleekselderij, droge witte wijn, jakobsschelpen, olijfolie, room, ui, visfond en winterwortel

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zoete geitenkaas met paprika

Ingrediënten:
honing, rode paprika, walnoten en zachte geitenkaas

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met tomatensaus

Ingrediënten:
heekfilet, kervel, sjalot, suiker, vleestomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

M'n zoete duifje

Ingrediënten:
crème de cassis, duivenborst, olijfolie, rode ui, rode wijn en suiker

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Knapperige fontinasalade

Ingrediënten:
bouillon, fontinakaas, maïskiemolie, olijfolie, radijs, sherryazijn, sla en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rauwe zalm en jakobsschelpen

Ingrediënten:
bouillon, dragon, eidooier, gembersiroop, jakobsschelpen, limoen, maïskiemolie, olijfolie, wittewijnazijn en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Koolrabi met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, dragon, grove mosterd, honing, koolrabi, olijfolie, oude geitenkaas en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Jakobsschelpen met tomaat en dille

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, dille, honing, jacobsschelp, mosterd, olijfolie, sherryazijn, sojaolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gevuld kalfsvlees

Ingrediënten:
ei, frisee, kaas, kalfslap, knoflook, olijfolie en parmaham

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geschrokken tonijn

Ingrediënten:
olijfolie en tonijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Toon alle 74 recepten in dit boek