Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne gerechten

Een boek van Thea Spierings en M. van Stokkom

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijk egerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Carpaccio!

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Venkel & venkel

Ingrediënten:
groentebouillon, maïskiemolie, sinaasappel, sinaasappelsap, venkelknol en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, heekfilet, knoflook, olijfolie, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio van Hollandse nieuwe

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, haring, kappertjes en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Duivenborst met knolselderijpuree

Ingrediënten:
crème fraîche, duivenborst, knolselderij, melk en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zoete geitenkaas met paprika

Ingrediënten:
honing, rode paprika, walnoten en zachte geitenkaas

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, balsamicoazijn, basilicum, groene peperbolletjes, honing, komkommer, maïskiemolie en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bietjes met haringsalade

Ingrediënten:
grove mosterd, haring, honing, lente ui, maïskiemolie, olijfolie, rode biet, suiker, ui en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rauwe zalm en jakobsschelpen

Ingrediënten:
bouillon, dragon, eidooier, gembersiroop, jakobsschelpen, limoen, maïskiemolie, olijfolie, wittewijnazijn en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hollandse zwaardvis

Ingrediënten:
citroen, kropsla, olijfolie en zwaardvis

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met 'n appeltje

Ingrediënten:
appel, appelazijn, eidooier, groentebouillon, harde geitenkaas, honing, maïskiemolie en sla

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / mosterd / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Oosterse rettich

Ingrediënten:
gemberwortel, koriander, limoen, maïskiemolie, rettich, rode peper, sjalot en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, geitenkaas, knoflook, lente ui, olijfolie, sla, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Haas met chocosaus

Ingrediënten:
haasfilet, olijfolie en pure chocolade

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met zuurkool

Ingrediënten:
crème fraîche, paprika, sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn, zalm en zuurkool

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gevuld kalfsvlees

Ingrediënten:
ei, frisee, kaas, kalfslap, knoflook, olijfolie en parmaham

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Toon alle 74 recepten in dit boek