M. van Stokkom

We hebben 6 boeken van M. van Stokkom waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. van Stokkom? Registreren is gratis!

Boeken van M. van Stokkom

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. van Stokkom

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bresaola met ei

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, eidooier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Koolrabi met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, dragon, grove mosterd, honing, koolrabi, olijfolie, oude geitenkaas en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Peertjes & erwtjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, erwten, handpeer, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Duivenborst met knolselderijpuree

Ingrediënten:
crème fraîche, duivenborst, knolselderij, melk en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

After-dinner-carpaccio

Ingrediënten:
blue stilton, bouillon, handpeer, honing, maïskiemolie, mosterd, notenolie, rode port, rodewijnazijn en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met zuurkool

Ingrediënten:
crème fraîche, paprika, sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn, zalm en zuurkool

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hertenbiefstuk met vijgensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde vijgen, hertenbiefstuk, koksroom, medium sherry, olie en vijg

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Oosterse rettich

Ingrediënten:
gemberwortel, koriander, limoen, maïskiemolie, rettich, rode peper, sjalot en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met gegrilde courgette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, courgette, gerookte zalm, knoflook, olijfolie en rucola

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kleurige kabeljauw

Ingrediënten:
basilicum, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie, rode paprika en spinazie

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde entrecote

Ingrediënten:
balsamicoazijn, entrecote, knoflook en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lauwwarme zalm met spinazie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, sjalot, spinazie en zalmfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zonnevis met tomatenchutney

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, koriander, notenolie, olijfolie, rucola, tomaat, ui en zonnevisfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met gerookte paling

Ingrediënten:
augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zeekomkommer

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van M. van Stokkom