Het basiskookboek
basisrecepten, technieken en adviezen voor beginners en gevorderden
Een boek van C. Spijkers, L. Bisschops en F. Mulder
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het basiskookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Cas Spijkers geeft in ‘Het Basiskookboek’ kookadviezen voor beginners en gevorderden. Het boek is ingedeeld in de verschillende groepen levensmiddelen. Elk hoofdstuk begint met inspirerende stap-voor-stap beschreven recepten, die vaak zijn voorzien van tips en variaties. Daarna volgen de gebruikte ingredienten met informatie over de voedingswaarde, het seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. * Inhoud: Trendy gerechten, tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd, bouillons, sauzen, kooktechnieken, keukengerei en -apparaten, kruiden, specerijen en smaakmakers. * Voor beginners en gevorderden.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.