Gekonfijt konijn met dragon en eekhoorntjesbrood op zuurkool, hete bliksem met een schuimige jus van mosterd
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 57 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- aardappel
- doyenne du comice peer
- eekhoorntjesbrood
- ganzenvet
- gerookt spek
- gevogeltebouillon
- granny smith appel
- grove mosterd
- knoflookteen
- konijnenbout
- peper
- room
- sjalotje
- verse dragon
- zeezout
- zout
- zuurkool
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.