Konijnenbout met mosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in The Last Waltz .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Skate in Black Butter: Skate Pave with Bread Crust, Brown Butter Fumet, Black Butter Emulsion, Caper Droplets, Meyer Lemon, Carbonated Golden Raisins and Toasted Bread

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Rog, in beurre noisette gebakken, met snijbiet en meiknol

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Caesar salad op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Potage Parmentier

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe